«Με ρώτησαν ποιοι είμαστε».

Σκέφτηκα να απαντήσω αναφέροντας τη σκέψη ενός φιλικού προσώπου, καλλιεργημένου και μορφωμένου, που έλεγε: είμαστε λοιπόν οι απόγονοι ανθρώπων το έργο των οποίων έκρυβε τα ιδανικά τους…

……την επιθυμία τους για μια ευτυχισμένη ζωή, των ίδιων, της οικογένειάς τους και όλων των ανθρώπων» προσθέτοντας «από ανθρώπους που ζουν με αυτόν τον τρόπο γεννιέται η δημιουργικότητα για να ξεπερνάμε τις κρίσεις και η ικανότητα συμβίωσης με στόχο το κοινό καλό».

Αυτοί είμαστε: άνθρωποι που εργάζονται με γνώμονα το κοινό καλό, ξεκινώντας από αυτούς που βρίσκονται πιο κοντά μας και φτάνοντας σε όσους διατηρούν σχέσεις με την επιχείρηση, αλλά και ακόμη πιο πέρα, σε όσους χρησιμοποιούν τα προϊόντα μας ή έρχονται κοντά μας για πρώτη φορά.
Για τον λόγο αυτό η επιχείρηση εκφράζει μια κοινωνική αξία που είναι εξίσου σημαντική με την οικονομική και μας δεσμεύει σε πρακτικές που έχουν ως στόχο τις αρχές της υπευθυνότητας για μια προσεκτική και ευρείας προοπτικής διαχείριση με ενδιαφέρον για την ανάπτυξη του ανθρώπου ως άτομο. Αυτή είναι η πνευματική προσέγγιση που μας υποστηρίζει, μας δεσμεύει καθημερινά και μας δίνει το κουράγιο και την αποφασιστικότητα να αντιμετωπίζουμε τις προκλήσεις της εποχής μας.

Κάθε προϊόν μας είναι ειδικά μελετημένο για τη διατήρηση μιας συγκεκριμένης φυσιολογικής λειτουργίας του οργανισμού.

Τι κάνουμε

Είμαστε μια εταιρεία που δημιουργεί και παράγει συμπληρώματα διατροφής, τρόφιμα που προορίζονται για ειδικούς ιατρικούς σκοπούς, ιατροτεχνολογικά προϊόντα και παρασκευάσματα για βρέφη που βασίζονται σε ποιοτικά κριτήρια.
Κάθε προϊόν μας είναι ειδικά μελετημένο για τη διατήρηση μιας συγκεκριμένης φυσιολογικής λειτουργίας του οργανισμού. Το ενδιαφέρον μας επικεντρώνεται στην επιστήμη της διατροφής και στα λειτουργικά είδη διατροφής με ιδιαίτερη έμφαση στην υγεία των παιδιών.

Πράγματι, η Buona είναι μια σειρά προϊόντων που έχουν μελετηθεί και δημιουργηθεί για τα παιδιά και για την υγεία τους, βάσει απλών και θεμελιωδών κανόνων:
• παράγονται με απλούς συνδυασμούς και λίγα συστατικά· για τα φυτοθεραπευτικά σκευάσματα, χρησιμοποιούνται τιτλοποιημένες και τυποποιημένες δραστικές ουσίες
• όταν είναι σημαντικές, οι δοσολογίες καθορίζονται ανά ηλικιακή ομάδα ή βάσει του σωματικού βάρους
• τα προϊόντα Buona έχουν μελετηθεί για να προσαρμόζονται στο παιδί με ιδιαίτερη προσοχή στον τρόπο χορήγησης και στη γεύση.

Τα προϊόντα μας

Τα προϊόντα Buona παρασκευάζονται με ορθές πρακτικές: τα συστατικά που χρησιμοποιούνται είναι πάντα ποιοτικά και εφαρμόζονται κανόνες ορθής παρασκευής με διαδικασίες ελέγχου σε όλη την παραγωγική αλυσίδα.

«Buona, ευεξία για το παιδί» είναι το σλόγκαν μας και ο τρόπος που προσεγγίζουμε τον κόσμο της παιδικής ηλικίας, έχοντας επίγνωση ότι για την καλύτερη ανάπτυξη του παιδιού είναι σημαντική η εκπαίδευση που στοχεύει στον υγιεινό τρόπο ζωής, στην υγιεινή διατροφή και στον σεβασμό του περιβάλλοντος.

Η Buona θέλει να συνεισφέρει για να παραδώσουμε στα σημερινά παιδιά και στους αυριανούς ανθρώπους έναν καλύτερο κόσμο.

Οι κανόνες της Buona

Είμαστε μικροί, αλλά προσπαθούμε να αναπτυχθούμε σωστά

+ 30%. Μολονότι είμαστε μια νέα εταιρεία, αναπτυσσόμαστε ταχύτατα και είμαστε πάντα έτοιμοι να αδράξουμε τις καλύτερες ευκαιρίες στην Ιταλία και στο εξωτερικό.

Έχουμε μεγάλη φαντασία, αλλά για τα προϊόντα μας είμαστε πολύ αυστηροί

Η δημιουργικότητα είναι ένα από τα σημεία υπεροχής μας. Δεν ξεχνάμε όμως ποτέ τον πρωταρχικό μας στόχο: να δημιουργούμε ποιοτικά προϊόντα.

Για εμάς το ροζ δεν είναι ένα απλό χρώμα, αλλά ένας ολόκληρος κόσμος

Πάνω από το 60% των ανθρώπων με τους οποίους εργαζόμαστε είναι γυναίκες, οι περισσότερες από τις οποίες μητέρες. Αυτό μας βοηθά και στην επικοινωνία μας με το κοινό.

Είμαστε νέοι, αλλά σεβόμαστε την εμπειρία

Ο μέσος όρος της ηλικίας των συνεργατών μας είναι τα 36 χρόνια, αλλά αποδίδουμε μεγάλη βαρύτητα στην εμπειρία όσων είναι πιο ώριμοι από εμάς.