NEBIANAX ISO KIT

 

Το Nebianax iso KIT περιέχει  20 Φιαλίδια μιας δόσης των 5 ml Ισοτονικού διαλύματος με Εκτοΐνη και Spray-sol®, που είναι η συσκευή για τον εύκολο και γρήγορο ψεκασμό του διαλύματος.
Το NEBIANAX ISO Μαλακώνει τη βλέννα διευκολύνοντας την αποβολή της και αποκαθιστά τον σωστό βαθμό ενυδάτωσης των ξηρών ή αποφραγμένων ρινικών βλεννογόνων, βελτιώνοντας την αναπνοή.

Δοσολογία

Βρέφη, Παιδιά και Ενήλικες: 1-3 πλύσεις με Spray-sol®, αρκετές φορές την ημέρα

Συσκευασία

• 20 φιαλίδια NEBIANAX 3% μιας δόσης των 5 ml • 1 συσκευή Spray-sol® και σύριγγα Luer Lock για τον ψεκασμό του διαλύματος • 1 θήκη με δυνατότητα εξατομίκευσης

NEBIANAX ISO KIT είναι ένα ιατροτεχνολογικό προϊόν
CE
.
Διαβάστε προσεκτικά τις προειδοποιήσεις και τις οδηγίες χρήσης

ΕΓΚΡΙΣΗ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΤΗΣ 27/03/2018 


Το Spray-sol® είναι κατοχυρωμένο με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας αποκλειστικής χρήσης της Steve Jones srl

Περιγραφή

Το NEBIANAX ISO χρησιμεύει για τον καθημερινό καθαρισμό των ρινικών κοιλοτήτων.
Το NEBIANAX ISO KIT επιτρέπει τον ψεκασμό του έτοιμου προς χρήση ισοτονικού διαλύματος NEBIANAX ISO φιαλίδια (0,9%) με προσθήκη εκτοΐνης, μέσω της χρήσης του συστήματος Spray-sol®.
Μαλακώνει τη βλέννα διευκολύνοντας την αποβολή της και αποκαθιστά τον σωστό βαθμό ενυδάτωσης των ξηρών ή αποφραγμένων ρινικών βλεννογόνων, βελτιώνοντας την αναπνοή. Η εκτοΐνη που περιέχει το NEBIANAX ISO ασκεί προστατευτική και ενυδατική δράση χαρίζοντας ανακούφιση στον ερεθισμένο βλεννογόνο.
Το διάλυμα των φιαλιδίων μιας δόσης μπορεί να χορηγηθεί με το Spray-sol® ή σε θεραπεία με νεφελοποιητή.
Το Spray-sol®, ευρεσιτεχνία αποκλειστικής χρήσης Steve Jones srl, είναι ένα ιατροτεχνολογικό προϊόν ειδικά μελετημένο για τοπική θεραπεία των αεροφόρων οδών και επιτρέπει την ταχεία χορήγηση του διαλύματος μέσω ψεκασμού σωματιδίων από 10 έως 20 micron που είναι κατάλληλα για τις αεροφόρους οδούς.

Χάρη στο ειδικά μελετημένο σχήμα του, προσαρμόζεται εργονομικά στο ρουθούνι του παιδιού, αλλά μπορεί να χρησιμοποιηθεί και από ενήλικες.

Το NEBIANAX ISO σε φιαλίδια είναι ένα ισοτονικό διάλυμα (0,9%) με προσθήκη εκτοΐνης, έτοιμο προς χρήση.
Το NEBIANAX ISO συνιστάται για τον καθημερινό καθαρισμό των ρινικών κοιλοτήτων, ιδίως σε περίπτωση κλειστής ή ξηρής μύτης. Μαλακώνει τη βλέννα διευκολύνοντας την αποβολή της και αποκαθιστά τον σωστό βαθμό ενυδάτωσης των ξηρών ή αποφραγμένων ρινικών βλεννογόνων, βελτιώνοντας την αναπνοή. Χάρη στην υψηλή της ικανότητα να δεσμεύει τα μόρια του νερού, η εκτοΐνη που περιέχει το NEBIANAX ISO ασκεί προστατευτική και ενυδατική δράση χαρίζοντας ανακούφιση στον ερεθισμένο βλεννογόνο.
Τα φιαλίδια NEBIANAX ISO μιας δόσης είναι ενδεδειγμένα για τον απαλό καθημερινό καθαρισμό της μύτης και διευκολύνουν την καλύτερη αναπνοή, κυρίως σε βρέφη και παιδιά που δεν είναι ακόμη ικανά να φυσήξουν τη μύτη τους. Ο τακτικός καθαρισμός της μύτης μπορεί να διευκολύνει τον θηλασμό του βρέφους και τον ύπνο ακόμη και των μεγαλύτερων παιδιών. Επίσης, μπορεί να προστατεύσει τους βλεννογόνους από την ερεθιστική δράση εξωτερικών παραγόντων και ατμοσφαιρικών ρύπων.
Το NEBIANAX ISO είναι κατάλληλο ακόμη και για παρατεταμένη χρήση.
Το διάλυμα των φιαλιδίων μιας δόσης μπορεί να χρησιμοποιηθεί και σε θεραπεία με νεφελοποιητή.

Σύνθεση

Ένα φιαλίδιο NEBIANAX ISO περιέχει: Χλωριούχο νάτριο, Εκτοΐνη, Φωσφορικό νάτριο, Ποβιδόνη, Νερό.

Το NEBIANAX ISO δεν περιέχει συντηρητικά.

Οδηγίες χρήσης

1. Αποσπάστε ένα φιαλίδιο μιας δόσης και ανοίξτε το περιστρέφοντας το πώμα

2. Συνδέστε το φιαλίδιο στη σύριγγα που διατίθεται με τη συσκευασία και τραβήξτε το διάλυμα για ψεκασμό

3. Βιδώστε τη σύριγγα με το διάλυμα NEBIANAX iso για ψεκασμό στο ειδικό στόμιο εισόδου του Spray-sol®

4. Στα βρέφη και στα μικρά παιδιά (κάτω των 3 ετών και πάντα ανάλογα με τον βαθμό συνεργασίας) η έκπλυση πρέπει να γίνεται με το παιδί ξαπλωμένο στο ένα πλευρό, κρατώντας το κεφάλι γερμένο προς τη μία πλευρά και εισάγοντας προσεκτικά το Spray-sol® στο πάνω μέρος του ρουθουνιού. Πιέστε δυνατά το έμβολο της σύριγγας για να ψεκάσετε το διάλυμα.
Στα πιο μεγάλα παιδιά και στους ενήλικες, προσαρμόστε το Spray-sol® σε ένα ρουθούνι, κρατήστε τον κορμό προς τα εμπρός και με το κεφάλι ελαφρά γερμένο στη μία πλευρά εισάγετε το Spray-sol® στο πάνω μέρος του ρουθουνιού. Πιέστε το έμβολο της σύριγγας για να ψεκάσετε το διάλυμα

5. Επαναλάβετε τη διαδικασία του σημείου 4 και για το άλλο ρουθούνι, μοιράζοντας σε ίσα μέρη στα δύο ρουθούνια το διάλυμα που περιέχει η σύριγγα.

6. Πριν φυλάξετε τη συσκευή, ξεπλύνετε τη σύριγγα κάτω από τρεχούμενο νερό και πλύνετε το Spray-sol®

Βρέφη, Παιδιά και Ενήλικες: 1-3 πλύσεις με Spray-sol® ανά ρουθούνι, αρκετές φορές την ημέρα

ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΤΟΥ SPRAY-SOL®

Το Spray-Sol® είναι κατάλληλο για χρήση από έναν μόνο ασθενή και μπορεί να χρησιμοποιηθεί περισσότερες φορές. Είναι συνεπώς πολύ σημαντικός ο προσεγμένος καθαρισμός μετά από κάθε χρήση, προκειμένου να διασφαλίζεται η σωστή λειτουργία και η διάρκεια.

Πλύνετε το Spray-sol® κάτω από τρεχούμενο χλιαρό νερό με ενδεχόμενη προσθήκη μιας σταγόνας ουδέτερου απορρυπαντικού (όχι σε σκόνη). Πριν το φυλάξετε, σκουπίστε το Spray-sol® με ένα μαλακό πανί.

Πληροφορίες

Με το Spray-sol® ο καθαρισμός της μυτούλας γίνεται μια καθημερινή συνήθεια που δεν τρομάζει!

Ο καθημερινός καθαρισμός της μύτης είναι πολύ σημαντικός για την πρόληψη φλεγμονωδών νόσων των αεροφόρων οδών και της ωτίτιδας.

Το Spray-sol® είναι χρήσιμο για τον καθαρισμό της μύτης, ακόμη και καθημερινά:

 • επιτρέπεται η καθημερινή χρήση

 • για έναν μόνο ασθενή

 • πλένεται και απολυμαίνεται

 • περιοδική αντικατάσταση

ΤΟ ΔΙΑΛΥΜΑ ΦΤΑΝΕΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΣΗΜΕΙΑ ΤΩΝ ΡΙΝΙΚΩΝ ΚΟΙΛΟΤΗΤΩΝ

Το Spray-sol® επιτρέπει την κατανομή στο πίσω και πάνω μέρος των ρινικών κοιλοτήτων.

Στα σημεία αυτά συγκεντρώνεται περισσότερη βλέννα και μπορεί να προκαλέσει φλογώσεις.

Σε τι χρησιμεύει ένα υπερτονικό διάλυμα;

 • Έχει συγκέντρωση αλάτων υψηλότερη από εκείνη των κυττάρων μας

 • Συνεπώς, όταν έρχεται σε επαφή με τους βλεννογόνους δεσμεύει υγρά

 • Χαρίζει ανακούφιση στον ερεθισμένο βλεννογόνο

Γιατί υαλουρονικό οξύ;

 • Προσκολλάται στην επιφάνεια του βλεννογόνου και, παρακρατώντας νερό, σχηματίζει μια μεμβράνη που χαρίζει ανακούφιση στον ερεθισμένο βλεννογόνο.

 • Η παρουσία Υαλουρονικού οξέος με υψηλό μοριακό βάρος καθιστά το NEBIANAX 3% κατάλληλο για χορήγηση σε παιδιά

 • Το Υαλουρονικό οξύ είναι μια ουσία παραγόμενη από τον οργανισμό για να διατηρεί την ενυδάτωση των ιστών. Όταν έρχεται σε επαφή με τον βλεννογόνο δεσμεύει υγρά μέσω ωσμωτικής δράσης, προκαλώντας αποσυμφόρηση

 • Διευκολύνει την ύγρανση των ρινικών κοιλοτήτων